Zonwering Nijmegen

Een zonwering kopen in Nijmegen en omgeving? Dus ook in Wijchen, Bemmel of Beuningen. Dan bent u bij Bens & vd Hurk zonwering aan het juiste adres! Wij zijn een zeer ervaren en bloeiend bedrijf. Wij leveren onder andere rolluiken, screens en zonwering in Nijmegen en omgeving. Onze producten zijn uitsluitend afkomstig van topmerken en we leveren alleen maar A+ kwaliteit. Door onze directe lijnen met de fabrikant houden we controle op het totale productieproces, dit heeft als gevolg kortere levertijden en scherpe kosten. Onze adviseurs en monteurs hebben jarenlange ervaring in het leveren en monteren van alle soorten zonwering. Of bent u op zoek naar zonneschermen in Nijmegen?

Voordelen van zonwering kopen Nijmegen

Onze zonneschermen hebben verschillende voordelen. Zo zijn de doeken van de zonneschermen voorzien van 100% acryl en wegen ongeveer 310 gram per vierkante meter. De doeken zijn van goede kwaliteit en blijven rot- en schimmelvrij, zijn vochtbestendig en stoten alle vet en vuil vlekken af. Ook zijn ze bestand tegen vele weersomstandigheden.

Neem contact met ons op

Soorten zonweringen in Nijmegen

Als zonwering in Nijmegen leveren we o.a. verschillende soorten terrasschermen, namelijk knikarmschermen en uitvalschermen. Knikarmschermen worden aan uw gevel bevestigd en kunnen tot wel 5 meter uitvallen over uw terras of balkon. Ideaal als uw alsnog een doorloop wilt creëren op uw terras of balkon. Is een directe doorloop niet nodig? Kies dan voor een uitvalscherm. Deze zijn net zo effectief maar relatief eenvoudig en voordelig. U heeft keuze uit vele dessins, zodat het doek en de cassette-sluiting is afgestemd op de uitstraling van uw huis. Verder is het mogelijk om zon-, wind- en regenmeters te plaatsen op uw zonwering. Op deze manier zal uw zonwering automatisch in of uitrollen bij de juiste weersomstandigheden. De zonneschermen worden standaard geleverd met een wandschakelaar waarmee de schermen automatisch worden uitgerold. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een handmatige bediening, voorzien van een bandopwinder. Tegen een meerprijs is het mogelijk om ze te bedienen door middel van een luxe afstandsbediening of aan de hand van een smartphone. Wij leveren op onze zonweringen en motoren van Somfy een garantie van 3 jaar.

Pergola zonwering in Nijmegen

Wilt u ook lekker in de tuin zitten op een beschutte plek onder een pergola? Zonwering d.m.v. een pergola combineerd vrijheid en veiligheid. Geniet van de buitenlucht maar ben veilig voor de felle zon of blijf gewoon lekker buiten ook als het even regent.

Zonwering m.b.v. screens in Nijmegen

Volgens velen zijn screens de perfecte zonwering. De zonnestralen worden gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Wij leveren een ruime keuze aan screens die o.a. windbestendig zijn, een onbelemmerde uitzicht garanderen en makkelijk elektrisch te bedienen zijn.

Maatwerk oplossingen zonwering

Op zoek naar een oplossing die past bij uw woon- of werksituatie? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk oplossingen. Wij denken met u mee wat voor u de perfecte oplossing is. Bent u meer op zoek naar zonwering voor binnen in uw huis? Bij ons bent u namelijk ook aan het juiste adres voor houten- en aluminium jaloezieën, lamellen, rol- en vouwgordijnen.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Een inmeetafspraak? Of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op! Ook voor reparaties aan uw huidige zonwering, onderhoud en ook het reinigen van uw zonwering bent u bij ons natuurlijk aan het juiste adres.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Bekijk onze laatste projecten

Projecten