Zonwering Huissen

Zonwering in Huissen koopt u ook bij Bens & vd Hurk. Wij staan we voor kwaliteit en service en streven ernaar om het beste resultaat te behalen voor onze klanten. Onze zonwering producten zijn van topkwaliteit en voor ieders portemonnee. Bij ons kunt u onder andere zonweringen kopen van diverse bekende en goede zonweringfabrikanten zoals: Heroal, Alulux, Rainbow, Smits, Tibelly, Aurora en Somfy. Op zoek naar zonnescherm in Huissen?

Zonwering kopen in Huissen: de voordelen!

Onze zonweringdoeken zijn vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en ook bestand tegen vele weersinvloeden. Onze doeken zijn geweven 100% acryl. Verder kunt u kiezen uit vele dessins, waarbij u zowel de kleur van het doek als de cassettes die bevestigd worden aan de muur zelf kunt kiezen. Wij leveren onze zonwering standaard met een wandschakelaar of door middel van handmatige bediening. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om de zonwering te bedienen met een luxe afstandsbediening of vanaf een smartphone.

Neem contact met ons op

Op zoek naar zonwering in Hhuissen?

Onze zonweringen kunnen in vele uitvoeringen geleverd worden. Zo is een zonwering onder andere uitermate geschikt om laagstaande zon te weren in uw woning of uw terras van de nodige schaduw te voorzien. Wij leveren dan ook twee soorten terrasschermen: knikarmschermen en uitvalschermen. Knikarmschermen zijn terrasschermen die bevestigd worden aan de gevel van uw huis. Ze zijn ideaal als er een vrije doorloop gewenst is en kunnen ook makkelijk op balkons toegepast worden. Onze knikarmschermen zijn voorzien van een semi cassette sluiting, met deze sluiting is uw zonweringdoek beter beschermd in gesloten toestand tegen de weersinvloeden van buitenaf dan bij een ander soort sluitsysteem. Een uitvalscherm is een gelijk soort zonwering alleen is hier geen vrije doorloop meer mogelijk. Verder is het mogelijk om zon-, wind- en regenmeters te plaatsen op uw zonwering. Op deze manier zal uw zonwering automatisch in of uitrollen bij de juiste weersomstandigheden. Bij Bens & vd Hurk zonwering geven wij een garantie van 5 jaar op onze zonweringen en motoren. Onze motoren zijn standaard van het merk Somfy. Bent u op zoek naar een ander soort zonwering? Wij leveren ook rolluiken of binnenzonwering, hier vindt u meer informatie hierover.

Pergola zonwering in Huissen

Wilt u ook lekker in de tuin zitten op een beschutte plek onder een pergola? Zonwering d.m.v. een pergola combineerd vrijheid en veiligheid. Geniet van de buitenlucht maar ben veilig voor de felle zon of blijf gewoon lekker buiten zitten ook als het even regent.

Zonwering binnen Huissen

Volgens velen zijn screens de perfecte zonwering voor binnen. De zonnestralen worden gefilterd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Wij leveren een ruime keuze aan screens die o.a. windbestendig zijn, een onbelemmerde uitzicht garanderen en makkelijk elektrisch te bedienen zijn.

Maatwerk oplossingen

Zonwering in Hhuissen? Is de standaard oplossing niet wat bij uw probleem past? Geen probleem! Bij Bens & vd Hurk Zonwering denken wij met u mee en leveren we ook maatwerk. Ook voor reparaties aan uw huidige zonwering, onderhoud en ook voor het reinigen van uw zonwering bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie over onze producten, een offerte aanvragen of een inmeet afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op!

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Bekijk onze laatste projecten

Projecten