Zonnescherm Arnhem

Op zoek naar een zonnescherm in omgeving Arnhem? Dus ook in Huissen, Elst of Duiven. Bij Bens & vd Hurk Zonwering leveren wij kwaliteit en service. Ons doel is het beste resultaat behalen. De zonneschermen van Bens & vd Hurk zijn van A+ topkwaliteit. Wij willen het beste resultaat behalen dat is ons doel. We leveren onder andere van diverse bekende en goede zonweringfabrikanten zoals: Heroal, Alulux, Rainbow, Smits, Tibelly, Aurora en Somfy. Of kijk naar alle typen zonwering in Arnhem.

Zonneschermen in Arnhem kopen? Kies Bens & vd Hurk!

Onze monteurs en adviseurs hebben jarenlange ervaring in de zonneschermen, ze beschikken dan ook over de juiste expertise en volgen de laatste ontwikkelingen, waardoor we u altijd van een passend advies kunnen voorzien. Daarnaast hebben wij korte lijnen met de fabrikant, hierdoor kunnen we goede controle houden op het productieproces en verminderen wij de levertijden en kosten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze producten tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Neem contact met ons op

Zonnescherm kopen in Arnhem?

Onze zonneschermen zijn voorzien van doeken die uit 100% acryl bestaan. Hierdoor zijn ze onder andere vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen vele weersinvloeden. U kunt zelf ook kiezen uit vele dessins voor zowel het zonnescherm doek als de cassette sluiting zodat het zonnescherm past bij de stijl van uw woning. Onze zonneschermen worden standaard geleverd met een wandschakelaar of een handmatige bediening. Ze zijn tegen meerprijs ook leverbaar met een luxe afstandsbediening of rechtstreeks vanaf een smartphone. Onze zonneschermen zijn perfecte terrasschermen. Zo bieden wij onder andere knikarmschermen en uitvalschermen aan. Een knikarmscherm wordt bevestigd aan de gevel van uw huis en kan tot wel 5 meter uitvallen. Een knikarm zonnescherm is perfect voor in de achtertuin wanneer er een vrije doorloop is vereist en kan ook makkelijk op balkons worden toegepast. Is er geen vrije doorloop vereist? Dan kunt u beter kiezen voor een uitvalscherm. Dit zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve zonneschermen. Verder is het mogelijk om zon-, wind- en regenmeters te plaatsen op uw zonnescherm. Op deze manier zal uw zonnescherm automatisch in of uitrollen bij de juiste weersomstandigheden.

Reparatie zonnescherm in Arnhem

Ook voor reparaties aan uw huidige zonnescherm, onderhoud en ook het reinigen van uw zonnescherm bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maatwerk oplossing nodig? Wij realiseren het!

Een standaard oplossing is niet de oplossing voor u? Geen probleem! Bij Bens & vd Hurk Zonwering denken wij graag met u mee en leveren dan ook een zonnescherm wat past binnen uw situatie. Wilt u meer informatie over onze zonneschermen? Wilt u een offerte aanvragen of een inmeet afspraak maken? Neem dan contact met ons op. 

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Bekijk onze laatste projecten

Projecten