Zonnescherm Wijchen

Bens & vd Hurk Zonwering is dé zonwering specialist in regio Wijchen. Ons aanbod biedt vele mogelijkheden voor uw woning, bedrijfs- of winkelpand. We hebben monteurs en adviseurs in dienst met jarenlange ervaring, die beschikken over de juiste expertises en laatste ontwikkelingen volgen. Doordat wij korte lijnen hebben met de fabrikant houden we goede controle op het productieproces, hierdoor kunnen we zowel de levertijden als de kosten laag houden.

Zonwering in Wijchen kopen?

De doeken van onze zonweringsystemen zijn vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en zijn ook bestand tegen vele weersomstandigheden. kies uit een van de vele dessins en zorg ervoor dat uw zonwering past bij de uitstraling van uw huis. Al onze zonweringen worden standaard geleverd met een wandschakelaar of door middel van handmatige bediening aan de hand van een bandopwinder. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om de zonwering te bedienen met een luxe afstandsbediening of vanaf een smartphone. Wij leveren op onze zonweringen en motoren van Somfy een garantie van 3 jaar.

Zonnescherm kopen voor uw woning in Wijchen?

Onze zonneschermen zijn zeer geschikt als terrasscherm, wij leveren deze onder andere als knikarmschermen en uitvalschermen. Een knikarmscherm is de perfecte oplossing als er een vrije doorloop is vereist in uw achtertuin of op uw balkon. Geen vrije doorloop vereist? Kies dan voor een uitvalscherm, deze zijn relatief eenvoudig en zijn zeer effectieve zonneschermen. Alle zonneschermdoeken bestaan uit 100% acryl en zijn onder andere vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen vele weersinvloeden. Verder is het mogelijk om zon-, wind- en regenmeters te plaatsen op uw zonwering. Op deze manier zal uw zonwering automatisch in of uitrollen bij de juiste weersomstandigheden.

Op zoek naar rolluiken in regio Wijchen?

Woont u in omgeving Wijchen en op zoek naar rolluiken voor uw huis of bedrijfspand? Wij leveren onder andere rolluiken met een afgeschuinde, een vierkante, een ronde of een ingebouwde omkasting. Met rolluiken maakt u uw woning inbraakveilig en ook hebben ze een isolerend effect dat in alle seizoenen van pas kan komen. Wij leveren rolluiken in Wijchen van onder andere de merken Alulux en Heroal. Al onze producten voldoen aan de beste materialen en de hoogste kwaliteitseisen.

Heeft u interesse in een van onze producten of benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Bekijk onze laatste projecten

Projecten