Zonnescherm Malden

Bens & vd Hurk zonwering is dé zonwering specialist in regio Malden. Ons aanbod zonwering biedt vele mogelijkheden voor uw woning, bedrijfs- of winkelpand. Doordat wij korte lijnen hebben met de fabrikant houden we goede controle op het productieproces, hierdoor kunnen we zowel de levertijden als de kosten laag houden.

Zonwering nodig in Malden?

Onze zonweringsdoeken zijn van 100% acryl, daarnaast zijn ze onder andere vochtbestendig, rot- en schimmelvrij en zijn ze bestand tegen vele weersomstandigheden. U kunt kiezen uit vele dessins, waardoor u uw zonwering kunt afstemmen op de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wij leveren onze zonweringen standaard met een wandschakelaar of met een handmatige bediening, voorzien van een bandopwinder. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om de zonwering te bedienen met een luxe afstandsbediening of vanaf een smartphone. Wij leveren op onze zonweringen en motoren van Somfy een garantie van 3 jaar.

Zonnescherm in Malden kopen?

Onze zonneschermen zijn te krijgen in zowel knikarmschermen als uitvalschermen. Kies voor een knikarmscherm als er een vrije doorloop vereist is in uw achtertuin of op uw balkon. Een knikarmscherm kan tot wel 5 meter uitvallen om zo de gewenste schaduw te creëren. Geen vrije doorloop vereist? Kies dan voor een uitvalscherm, deze zijn relatief eenvoudig en zijn zeer effectieve zonneschermen. Verder is het mogelijk om zon-, wind- en regenmeters te plaatsen op uw zonwering. Op deze manier zal uw zonwering automatisch in of uitrollen bij de juiste weersomstandigheden.

Op zoek naar rolluiken in regio Malden?

Is een zonnescherm niet de juiste oplossing voor u? Kies dan voor rolluiken. Met rolluiken maakt u niet alleen uw woning inbraakveilig, u creëert ook een isolerend effect dat in alle seizoenen van pas kan komen. Vindt u rolluiken aan uw woning niet mooi? U heeft bij ons de keuze uit een afgeschuinde, vierkante, ronde of een ingebouwde omkasting. Verder leveren wij Malden onder andere rolluiken van de merken Alulux en Heroal.

Naast zonwering kunt u bij Bens & vd Hurk ook terecht voor onder andere:

  • Garagedeuren en rolpoorten van het merk Alulux
  • Plissé hordeuren van het merk Aurora
  • Binnen zonwering: houten- en aluminium jaloezieën, lamellen, rol- en vouwgordijnen.

Heeft u interesse in een van onze producten? Wilt u een offerte aanvragen of een inmeetafspraak plannen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Bekijk onze laatste projecten

Projecten