Onze werkwijze

Bens & vd Hurk Zonwering is een zeer ervaren en bloeiend bedrijf in de regio Nijmegen. Wij gaan al jaren voor het beste resultaat en de optimale tevredenheid van onze klanten. Om dit te bereiken, werken wij alleen met Topmerken en leveren we uitsluitend A+ kwaliteit producten, rechtstreeks vanaf de fabriek in Nederland en Duitsland, tegen scherpe prijzen. Wij zijn dealer van diverse goede en bekende zonweringsfabrikanten zoals Heroal, Alulux, Rainbow, Smits, Tibelly, Aurora en Somfy. We geven dan ook 3 jaar garantie op onze zonweringen en motoren. 


Onze monteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het leveren en vakkundig monteren van buiten- en binnenzonweringen zoals zonneschermen, terrasschermen, rolluiken, rolpoorten, garagedeuren, screens en markiezen, plissé hordeuren, houten- en aluminium jaloezieën, lamellen, rol- en vouwgordijnen. Zij beschikken over de juiste expertise en volgen de laatse ontwikkelingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in maatwerkoplossingen, reparaties, onderhoud en reiniging van zonweringen. De directe lijnen met de fabrikant zorgen ervoor dat we controle hebben op het productieproces en zicht houden op de levertijden en de kosten. Wij bieden daarom de beste producten voor een scherpe prijs.    


Persoonlijk contact, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij behandelen de klanten zoals we zelf graag behandeld willen worden. We komen vrijblijvend op locatie kijken, geven een duidelijk advies over de mogelijkheden en houden ons aan de gemaakte afspraken. Deze wijze van werken en investeren is onze kracht. We hebben namelijk ervaren dat onze (werk)houding en professionele instelling al veel betrouwbare en tevreden relaties heeft opgeleverd. Door de samenstelling van ons team kunnen wij als bedrijf maximaal presteren.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Bekijk onze laatste projecten

Projecten