Rolluiken Arnhem

Bens & vd Hurk zonwering is dé rolluiken specialist in Arnhem en omgeving. Door onze jarenlange ervaring, beschikken we over de juiste expertise en volgen altijd de laatste ontwikkelingen. Op deze manier kunnen wij u altijd van een passend advies voorzien.

Rolluiken in Arnhem nodig? Dit zijn de voordelen!

Rolluiken werken verduisterend, u vergroot met rolluiken de inbraakveiligheid van uw woning, in de winter houden ze de warmte binnen en in de zomer juist de warmte tegen. Ook biedt een rolluik een uitstekende geluidsisolatie. Kiest u voor aluminium rolluiken? Dan weet u ook dat u van een uitstekende levensduur profiteert en weinig onderhoud eraan hebt.

Bij rolluiken is er een groot assortiment aan kleuren, deze kunt u dus simpelweg aanpassen aan de stijl van uw woning en op deze manier uw woning een persoonlijk tintje geven. Ook de omkasting kunt u zelf bepalen, zo is er de keuze uit een afgeschuinde omkasting, een vierkante, een ronde of een ingebouwde omkasting. Wij leveren rolluiken in Arnhem van onder andere de merken Alulux en Heroal. De rolluiken van Alulux gebruiken de nieuwste technologieën verder zijn alle producten van Duits of Nederland fabrikaat. Met Alulux bent u verzekerd van een geavanceerd rolluik. Verder zijn de rolluiken voorzien van een hoogwaardige coating, waardoor de materialen beter krasbestendig en kleurecht zijn.

Onze rolluiken worden standaard geleverd met elektrische bediening met een wandschakelaar. Ook kunt u kiezen voor rolluiken met een handmatige bediening, voorzien van een bandopwinder. Tegen een meerprijs is het mogelijk om ze ook te bedienen met een luxe afstandsbediening of rechtstreeks vanaf uw smartphone.

Waarom rolluiken van Bens & vd Hurk Zonwering?

Doordat wij korte lijnen hebben met de fabrikant houden wij controle op het productieproces en houden we onder meer zicht op de levertijden en de kosten. Op deze manier kunnen wij onze producten aanbieden tegen een scherpe prijs.

Beste kwaliteit rolluiken in omgeving Arnhem

Een specialist bij u in de buurt? Bens & vd Hurk leveren de beste kwaliteit rolluiken in Arnhem. Zonlicht en de warmte van de zon zijn vaak een probleem in de tuin of op een balkon. Vaak is het zo warm dat het de leefomgeving niet heel aangenaam maakt. Wij denken met u mee, hoe we uw woning het beste kunnen beschermen tegen alle weersomstandigheden. Dit kan in de vorm van rolluiken, zonneschermen, overige zonweringen, screens en markiezen.

Interesse in onze producten? Vraag dan een offerte aan. Wij maken deze op maat op basis van uw wensen. Heeft u een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Bekijk onze laatste projecten

Projecten