Zonwering Groesbeek

Op zoek naar zonwering, zonneschermen of rolluiken in Groesbeek? Bens & vd Hurk zonwering is dé zonwering specialist. We beschikken over jarenlange ervaring, waardoor we u altijd van het beste advies kunnen voorzien. Hierdoor zorgen we ervoor dat we samen met u op zoek gaan naar een passende oplossing.

Zonwering kopen in Groesbeek?

Met een zonwering zorgt u voor een schaduwplek op uw balkon of terras, verder is het ideaal om de laagstaande zon uit uw woning te weren. Onze zonweringsdoeken zijn van 100% acryl, ze zijn vochtbestendig, rot- en schimmelvrij en bestand tegen vele weersomstandigheden. U kunt zowel het dessin van het doek als het dessin van de cassette aan de muur zelf kiezen, creëer op deze manier een stijl die past bij uw huis, bedrijfs- of winkelpand.

Uw woning in Groesbeek verdient een zonnescherm

In ons assortiment heeft u de keuze uit twee verschillende zonneschermen. Namelijk knikarmschermen en uitvalschermen. Als u een vrije doorloop wilt behouden in uw tuin of op uw balkon kies dan voor een uitvalscherm. Is een vrije doorloop niet noodzakelijk? Kies dan voor een uitvalscherm, deze zijn net zo effectief.

Op zoek naar rolluiken in Groesbeek?

Bij Bens & vd Hurk leveren wij een groot assortiment rolluiken van vele merken. Wij leveren een groot assortiment rolluiken van vele merken. De merken die wij aanbieden voor rolluiken in Groesbeek zijn ondere andere Alulux en Heroal. Het voordeel van rolluiken is dat ze uw woning inbraakveilig maken en ze zowel in de zomer als in de winter een isolerend effect hebben. U kunt kiezen uit rolluiken met een afgeschuinde, een vierkant, een ronde of een ingebouwde omkasting.

Maatwerk oplossingen

Zonwering, zonneschermen of rolluiken nodig in Groesbeek? Is de standaard oplossing echter niet de juiste oplossing voor uw? Geen probleem! Wij denken met u mee en leveren onze producten dan ook als maatwerk. Verder bent u bij Bens & vd Hurk niet alleen aan het juiste adres voor buitenzonwering maar kunt u ook bij ons terecht voor onder andere:

  • Garagedeuren en rolpoorten van het merk Alulux
  • Plissé hordeuren van het merk Aurora
  • Binnenzonwering: houten- en aluminium jaloezieën, lamellen, rol- en vouwgordijnen.

Meer informatie over onze producten? Wilt u een offerte aanvragen of inmeet afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Bekijk onze laatste projecten

Projecten