Rolluiken Nijmegen

Op zoek naar rolluiken in Nijmegen? Bens & vd Hurk is dé plek voor rolluiken Nijmegen. Bij ons kunt u terecht voor maatwerk en voorzien wij u altijd van een passend advies. Onze monteurs en adviseurs hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste deskundigheid.

Rolluiken in Nijmegen, de voordelen!

Twijfelt u nog of u voor rolluiken moet kiezen? Denk eens aan de volgende voordelen van rolluiken en misschien bent u overtuigd! Rolluiken hebben een verduisterend effect, voor veel mensen zorgt dit voor een betere nachtrust. Met rolluiken vergroot u de inbraakveiligheid van uw woning. Rolluiken hebben een isolerend effect, zo wordt in de winter de warmte beter binnen gehouden en houden ze in de zomer de warmte juist tegen.

Neem contact met ons op

Prijzen rolluiken Nijmegen

Wij hebben korte lijnen met verschillende fabrikanten op deze manier zorgen we ervoor dat er controle is over het productieproces. Op deze manier houden wij zicht op de levertijd en kosten. Wij bieden onze rolluiken uit Nijmegen dan ook aan tegen scherpe prijzen. De prijzen van rolluiken in Nijmegen zijn natuurlijk afhankelijk van het soort rolluik u kiest, welke kleur en maat.

Goedkope rolluiken Nijmegen

Wij leveren graag kwaliteit, want daar heeft u als klant het langste pleyier aan. Uiteraard begrijpen we ook dat er soms ramen zijn waar niet de durste stoffen voor gebruikt moeten worden. Daarom hebben we ook een aantal voordeligere producten in ons assortiment om aan alle wensen te kunnen voldoen.

Soorten rolluiken bij Bens & vd Hurk Zonwering

Wij hebben een ruime keuze uit kleuren, op deze manier kunt u de rolluiken combineren met de uitstraling van uw woning. Heeft u een nieuwbouwhuis of al een ouder huis? Geen probleem! Rolluiken zijn op elk soort huis te plaatsen. Zo kunt u kiezen uit een afgeschuinde omkasting, een vierkant, een ronde of een ingebouwde omkasting. Onze rolluiken worden standaard geleverd met wandschakelaar, met één druk op de knop rolt uw rolluik naar beneden. Ook kunt u kiezen voor een handmatige bandopwinder, tegen een meerprijs is het mogelijk om ze te bedienen met een luxe afstandsbediening of rechtstreeks vanaf uw smartphone. Bent u op zoek naar een bepaald merk rolluiken in Nijmegen? Wij leveren onder andere rolluiken van de merken Alulux en Heroal. Deze rolluiken beschikken over de beste materialen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Rolluiken reparatie en reinigen Nijmegen

Ook voor de reparatie, reinigen en schoonmaken van rolluiken in Nijmegen kunt u bij ons terecht. Is door het lange gebruik van uw rolluik de rolluikmotor defect of moeten lamellen vervangen worden of is de bandopwinder versleten? Dan kan dit in de meeste gevallen hersteld worden.

Interesse in onze rolluiken? Vraag dan een offerte aan. Wij maken deze op maat op basis van uw wensen. Heeft u een vraag over onze rolluiken? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Bekijk onze laatste projecten

Projecten