Terrasscherm Jan des Bouvrie

vanaf € 1.295,00

De kenmerkende stijl van de Jan des Bouvrie zonwering is al jaren een groot succes. De eenvoudige, maar smaakvolle en strakke vormgeving sluit perfect aan bij de wensen en eisen die de hedendaagse consument aan een zonwering stellen.

Kenmerkend aan al deze producten is de "strakke belijning" en het "kenmerkende kleuren" palet. Deze zonwering vormt dan ook een harmonieus geheel, ongeacht de toepassing.

Jan des Bouvrie: ´Het buitenleven en de beleving van het terras wordt steeds belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk van elkaar. Voor optimaal leef comfort in huis en op het terras is een product als zonwering eigenlijk onontbeerlijk. Het biedt u bescherming tegen de zon in elk jaargetijde en u creëert rust en harmonie in huis en op het terras. Overkapping van uw terras met een terrasscherm biedt u de mogelijkheid om vaker, langer en optimaal van het buitenleven te kunnen genieten.'

Elektrische bediening wordt standaard geleverd met een wandschakelaar, maar is ook leverbaar met een luxe afstandsbediening of rechtstreeks vanaf een smartphone.

Garantie op onze zonweringen en motoren is 5 jaar.

 

Algemene specificaties

Breedte 2500 t/m 6000 mm
Uitval/hoogte 1500 t/m 3000 mm
Kleur kap RAL 9001 9010 7016
Overige informatie Bekijk hier de brochure
Offerte aanvragen Inmeetafspraak maken

Bekijk onze laatste projecten

Projecten