Actie | Terrasscherm Ibiza Plus

vanaf € 995,00

Techniek

De toegepaste knikarmenschermen Ibiza Plus bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de terrasschermen Ibiza Plus worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Desgewenst zijn lange zijsteunen te bestellen. Kap en voorlijst zijn zo op elkaar afgestemd dat deze in gesloten toestand naadloos op elkaar aansluiten, zodat het doek optimaal beschermd is tegen weerinvloeden.

Vormgeving knikarmscherm Ibiza
De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. Het terrasscherm Ibiza Plus is synoniem voor optimaal genieten. Het perfecte uiterlijk van dit scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier. Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compact geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het zonnescherm Ibiza Plus tot één van de meest gevraagde knikarmschermen.

Elektrische bediening wordt standaard geleverd met een wandschakelaar, maar is ook leverbaar met een luxe afstandsbediening of rechtstreeks vanaf een smartphone.

Garantie op onze zonweringen en motoren is 5 jaar.

 

Algemene specificaties

Breedte 3500 t/m 5500 mm
Uitval/hoogte 1500 t/m 3000 mm
Kleur kap RAL 9001 9007 7016 
Overige informatie

Bekijk hier de brochure deel 1

Bekijk hier de brochure deel 2

Offerte aanvragen Inmeetafspraak maken

Bekijk onze laatste projecten

Projecten