Zonnescherm Uden

Op zoek naar geschikte zonwering voor uw huis of bedrijfspand? Bens & vd Hurk zonwering uit regio Uden kan u helpen. Wij bieden vele mogelijkheden aan in onder andere zonwering, zonneschermen en rolluiken. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor op maat gemaakte producten of binnenzonwering. Wij hebben korte lijnen met de fabrikant en houden op deze manier goede controle op het productieproces. Op deze manier kunnen we zowel de kosten als de levertijden laag houden.

Dé beste kwaliteit zonwering in Uden

Als u kiest voor een zonwering van Bens & vd Hurk dan kiest u voor kwaliteit. De zonweringen zijn van 100% acryl, verder zijn ze bestand tegen vele weersomstandigheden, zijn ze vochtbestendig, rot- en schimmelvrij. Kies uit vele dessins en stem uw zonwering af op de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. De zonweringen worden standaard geleverd met een wandschakelaar of u kiest voor handmatige bediening door middel van een bandopwinder. Het is tegen een meerprijs ook mogelijk om de zonwering te bedienen met een luxe afstandsbediening of vanaf een smartphone. Wij leveren op onze zonweringen en motoren van Somfy een garantie van 3 jaar.

Koop uw zonnescherm in regio Uden

Wij leveren onder andere de volgende zonneschermen in Uden: knikarmschermen en uitvalschermen van de merken Alulux, Rainbow, Smits, Tibelly en Somfy. Wanneer u kiest voor een knikarmscherm dan is het voordeel dat u alsnog een vrije doorloop creëert op uw terras of balkon. Deze knikarmschermen kunnen tot wel 5 meter uitvallen om zo de gewenste schaduw te creëren. Is een vrije doorloop niet vereist? Dan is een uitvalscherm ook een goede keuze, deze zijn relatief eenvoudig te monteren en ook zeer effectief.

Rolluiken voor uw woning in Uden?

Bij Bens & vd Hurk leveren we ook verschillende soorten rolluiken. Met rolluiken maakt u uw woning inbraakveilig, ook zorgen ze voor een isolerend effect. Zo houdt u in de winter uw huis warm en in de zomer juist koel. Bij Bens & vd Hurk leveren wij vier soorten rolluiken in Uden. Namelijk rolluiken met een afgeschuinde, een vierkante, een ronde of een ingebouwde omkasting. U kunt kiezen uit rolluiken van de merken Alulux en Heroal.

Bij Bens & vd Hurk bent u niet alleen aan het goede adres voor zonwering maar kunt u ook terecht voor onder andere:

  • Garagedeuren en rolpoorten van het merk Alulux
  • Plissé hordeuren van het merk Aurora
  • Binnenzonwering: houten- en aluminium jaloezieën, lamellen, rol- en vouwgordijnen.

Interesse in onze producten? Wilt u een offerte aanvragen of inmeetafspraak plannen? Neem dan contact met ons op.Ook voor reparaties aan uw huidige zonwering, onderhoud en het reinigen van uw zonwering kunnen wij u helpen.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Bekijk onze laatste projecten

Projecten