SolidScreens Jan des Bouvrie

vanaf € 495,00

De kenmerkende stijl van de Jan des Bouvrie zonwering is al jaren een groot succes. De eenvoudige, maar smaakvolle en strakke vormgeving sluit perfect aan bij de wensen en eisen die de hedendaagse consument aan een zonwering stellen.

Kenmerkend aan al deze producten is de strakke belijning en het kenmerkende kleuren palet. Deze zonwering vormt dan ook een harmonieus geheel, ongeacht de toepassing.

Jan des Bouvrie: ´Het buitenleven en de beleving van het terras wordt steeds belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk van elkaar. Voor optimaal leef comfort in huis en op het terras is een product als zonwering eigenlijk onontbeerlijk. Het biedt u bescherming tegen de zon in elk jaargetijde en u creëert rust en harmonie in huis en op het terras. Overkapping van uw terras met een terrasscherm biedt u de mogelijkheid om vaker, langer en optimaal van het buitenleven te kunnen genieten.'

Elektrische bediening wordt geleverd met een wandschakelaar, maar is ook leverbaar met een luxe afstandsbediening of rechtstreeks vanaf een smartphone.

Garantie op onze zonweringen en motoren is 5 jaar.

 

Algemene specificaties

Technische informatie

Maten en kleuren

Bekijk hier de Jan des Bouvrie brochure

Offerte aanvragen Inmeetafspraak maken

Bekijk onze laatste projecten

Projecten