Heroal rolluiksystemen

vanaf € 295,00

Heroal rolluiksystemen van aluminium zijn de beste keuze op het gebied van duurzaamheid, rendabiliteit en functionaliteit. Ze worden in eigen fabriek gerolvormd.

Voor een hoge weerbestendigheid zijn onze rolluiken gecoat met een tweelaagse diklak. De talloze vormgevingsmogelijkheden bij de oppervlakteveredeling en het ruime aanbod aan vormen en typen maken van heroal rolluiksystemen een exclusief designelement.

Rolluiken van heroal zijn echte energiebespaarders: Tijdens koude nachten wordt het energieverlies beduidend gereduceerd dankzij het luchtkussen tussen het raam en het rolluikpantser. In de zomer zorgen automatisch geregelde rolluiken ervoor dat de airco niet zo vaak ingeschakeld hoeft te worden. Door uw heroal rolluik ’s nachts neer te laten, kunt u tot wel 44% energie besparen.

Ook op het gebied van bescherming tegen inkijk, geluidsisolatie, windbestendigheid en inbraakbeveiliging bereiken onze systemen topprestaties.

Door de ruime keuze aan componenten en vormgevingsmogelijkheden biedt heroal voor vrijwel elk bouwplan een passende oplossing. Of het nu industriële bouw of woningbouw is: u kunt vereisten aan energie-efficiëntie, weerbestendigheid en veiligheid zo combineren dat uw rolluik perfect bij de bestaande gevel past.

Elektrische bediening wordt geleverd met een wandschakelaar, maar is ook leverbaar met een luxe afstandsbediening of rechtstreeks vanaf een smartphone.

Garantie op onze zonweringen en motoren is 5 jaar.

 

Algemene specificaties

Technische informatie

Maten en kleuren

Bekijk hier de Heroal brochure

Offerte aanvragen Inmeetafspraak maken

Bekijk onze laatste projecten

Projecten